Onze kringloopwinkel

Alles voor een glimlach

De kringloopactiviteiten bestaan in Rijssen sinds 1984. Hiermee kan geconstateerd worden dat onze werkzaamheden overtuigend hun toegevoegde waarde bewijzen in de samenleving. De bijdrage die onze betaalde en vrijwillige medewerkers hiertoe leveren is van grote waarde en heeft een positief effect op onze maatschappelijke dienstverlening.

De kernactiviteiten richten zich op voor hergebruik in aanmerking komende goederen. Hierbij valt te denken aan inzameling van bruikbaar overtollig huisraad en meubilair, inzameling van grof vuil, inzameling van hout, metalen, apparaten, papier en PMD in de Gemeente Rijssen-Holten.

Kringloopbedrijf n’ Roondgaank beschikt over een winkelpand annex werkplaats en magazijnruimte en een depot waar goederen, die door inzameling zijn verkregen, respectievelijk worden gesorteerd, geselecteerd, zo nodig gereinigd en tijdelijk worden opgeslagen, waarna ze vervolgens voor de wederverkoop aan klanten worden aangeboden.

Wij als Kringloopbedrijf hebben een ANBI-status.

Bekijk een deel van ons acuele aanbod op Marktplaats of volg ons op Facebook

Aanhangwagen

Heeft u (grote) artikelen bij ons gekocht of bent u van plan dat te doen, maar zit u met vervoersproblemen? Geen nood, wij kunnen ook uw aangekochte goederen (tegen geringe vergoeding) bij u thuis bezorgen. De bezorgkosten verschillen per woonplaats:

 • €15,- binnen Rijssen;
 • €20,- buitengebied Rijssen en Holten;
 • €25,- in de volgende plaatsen: Wierden, Enter, Nijverdal en Dijkerhoek;
 • €30,- in de volgende plaatsen: Markelo, Goor, Hellendoorn, Almelo en Vriezenveen.

De bezorgkosten in andere plaatsen bedragen €2,- per km enkele reis volgens ANWB-routeplanner snelste route. 

Sinds 2 november 2013 beschikken wij ook over een aanhangwagen die u voor een klein bedrag kunt u huren. Hiermee kunt u uw aangekochte goederen zelf naar huis brengen en evt. direct uw overtollig huisraad weer mee retour nemen. Voordeel is dat u niet afhankelijk bent van onze bedrijfsplanning, maar zelf het tijdstip kunt bepalen om uw goederen bij u thuis te krijgen. De kosten voor het huren van deze aanhangwagen bedragen 15 euro voor een dagdeel of 25 euro voor een hele dag.

Biederskast

Wilt u een bod uitbrengen op een van de items in onze biederskast? Stuur ons dan een email (via het contactformulier) voorzien van uw naam, adresgegevens, de gegevens van het betreffende item en uw bod. Bij het uitbrengen van een bod gaat u automatisch akkoord met het reglement:

 • De prijzen bij de artikelen in deze kast zijn adviesprijzen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
 • D.m.v. de kaartjes of via de website kunt u een bod uitbrengen op een artikel uit deze kast (per artikel 1 kaartje gebruiken). Graag het kaartje of de email zo volledig mogelijk invullen.
 • De looptijd van de biedings-periode is ongeveer 1 maand. De exacte looptijd wordt iedere maand vermeld in deze kast.
 • De hoogste bieder krijgt telefonisch bericht dat hij/zij het betreffende artikel binnen 1 week kan komen ophalen.
 • Indien het hoogste bod niet hoog genoeg is, behoud Kringloopbedrijf n’ Roondgaank zich het recht om het artikel niet te gunnen!
 • Artikelen in deze biederskast zijn uitgezonderd van alle kortingsacties.
 • De bieder verplicht zich bij het uitbrengen van een bod, het artikel te betalen en binnen 1 week op te halen!

Wie zijn wij?

De kringloop toppers

Ben Bulters

Bedrijfsleider