Onze kringloopwinkel

Alles voor een glimlach

Onze winkel bevat een groot assortiment aan artikelen die we verkopen.

We hebben een speciale afdeling met Brocante, spullen die antiek zijn, die vintage zijn, die tijden van vroeger laten herleven.

Beneden in de winkel vind u een groot assortiment aan kunststof bloemen, schilderijtjes en lijstjes, houten producten, glaswerk, maar ook een drietal stellingen met schaaltjes, vaasjes, potjes, en beeldjes gesorteerd op kleur.

Voor de huishoudelijke artikelen als borden, mokken, plastic bakjes, pannen en bestek. Maar ook voor strijkplanken, blikken, kop en schotels, schaaltjes, ovenschalen, bakbenodigdheden, serviezen kunt u ruim slagen.

Speelgoed, spellen en puzzels staan ruim gesorteerd opgesteld en we hebben een complete gang met apparaten en doe het zelf artikelen.

Al deze artikelen worden door onze medewerkers schoongemaakt. We hebben een wasstraat voor het kleingoed  en de grotere artikelen worden met de hand schoongemaakt.

Houdt u meer van lezen, dan kunt u terecht in onze boekenhoek, waar de boeken staat gesorteerd op onderwerp. We hebben een aparte kast met kinderboeken en meerdere kasten met romans en thrillers & spannende boeken. De streekromans staan mooi gesorteerd en de christelijke boeken zijn ook in een kast apart gezet. Wilt u even een lekker met een tijdschrift of een boek u inlezen, kan dat bij ons zitje wat we daar hebben gecreëerd.

Als u naar boven loopt, vind u daar de kledingafdeling met vooral hoge kwaliteit aan kledingmerken, immers Rijssen heeft volop kledingwinkels en grotendeels wat niet meer gedragen wordt, vind zijn weg naar ons. Maar natuurlijk hebben wij voor de wat smallere portemonnee nu ook een ruime keuze aan goede kleding!

Op de afdeling textiel vind u een keuze aan kussentjes, dekbedden, dekbedovertrekken, tassen, beddengoed en badgoed. Maar ook liggen er regelmatig sportmatjes, mooie coupons stof en een groot scala aan koffers en tassen.

De lampenafdeling hangt en staat vol met diverse lampen. Deze worden gecontroleerd en zullen het dus zeker doen. uiteraard is het aan u om de juiste lampenkappen te zoeken bij de voet. 

Op de meubelafdeling staat een keuze uit de meubels die wij hebben binnengekregen. We proberen er leuke zitjes van te maken, maar natuurlijk is het aan u om te vinden wat u zoekt. En of u nu een stoel meeneemt of de hele set. Wij vullen de afdeling weer vlot aan en maken er weer een leuke opstelling van. Daar vind u ook de tapijten, schilderijen en kapstokken.

Grote kans dat u boven ook ons witgoed tegenkomt. Drogers, Wasmachines, koelkastjes en vriezers, we krijgen het binnen, het wordt getest en dan komt het in de winkel te staan, Maar eerlijk is eerlijk; weg is weg. Er is veel vraag naar en we zijn er ook vaak zo weer doorheen!

Soms krijgen we de vraag heeft u ook dit? Of wanneer krijgt u dat weer binnen? Dat is het leuke aan de kringloop; dat weten we vaak niet. Wat we de ene dag binnenkrijgen, is soms ’s middags al weer verkocht en soms slaan we het een poosje op in onze hal. We denken wel met u mee en kunnen een IK ZOEK….- briefje schrijven, waarop we noteren waarnaar u op zoek bent en met uw telefoonnummer erbij zodat we u kunnen bellen als het binnenkomt.

Wij als Kringloopbedrijf hebben een ANBI-status.
Bekijk een deel van ons acuele aanbod op Marktplaats of volg ons op Facebook

Aanhangwagen

Heeft u (grote) artikelen bij ons gekocht of bent u van plan dat te doen, maar zit u met vervoersproblemen? Geen nood, wij kunnen ook uw aangekochte goederen (tegen geringe vergoeding) bij u thuis bezorgen. De bezorgkosten verschillen per woonplaats:

 • €20,- binnen Rijssen;
 • €25,- buitengebied Rijssen en Holten;
 • €30,- in de volgende plaatsen: Wierden, Enter, Nijverdal en Dijkerhoek;
 • €35,- in de volgende plaatsen: Markelo, Goor, Hellendoorn, Almelo en Vriezenveen.

De bezorgkosten in andere plaatsen bedragen €2,- per km enkele reis volgens ANWB-routeplanner snelste route. 

Sinds 2 november 2013 beschikken wij ook over een aanhangwagen die u voor een klein bedrag kunt u huren. Hiermee kunt u uw aangekochte goederen zelf naar huis brengen en evt. direct uw overtollig huisraad weer mee retour nemen. Voordeel is dat u niet afhankelijk bent van onze bedrijfsplanning, maar zelf het tijdstip kunt bepalen om uw goederen bij u thuis te krijgen. De kosten voor het huren van deze aanhangwagen bedragen €15,- voor een dagdeel of €25,- voor een hele dag.

Biederskast

Voor in de winkel ziet u aan de linkerkant een grote vitrinekast staan. Hierin staan artikelen die net even wat meer bijzonder zijn. Dat kan antiek zijn, maar ook speciale edities, verzamelaarsobjecten, kunst of sieraden.

Als wij de kast weer opnieuw vullen, wat maandelijks het geval is, dan zetten wij dat ook voor u op Facebook. U kunt een bod doen op deze artikelen als u die graag wilt hebben. Wij geven een richtprijs op en zullen daar niet veel van afwijken bij de verkoop. Het gaat hier om de hoogste bieder, daar nemen wij contact mee op.

Hoe werkt dit dan?

 • D.m.v. de kaartjes of via de website kunt u een bod uitbrengen op een artikel uit deze kast (per artikel 1 kaartje gebruiken). Graag het kaartje of de email zo volledig mogelijk invullen.
 • De hoogste bieder krijgt telefonisch bericht dat hij/zij het betreffende artikel binnen 1 week kan komen ophalen.
 • De looptijd van de biedings-periode is ongeveer 1 maand. De exacte looptijd wordt iedere maand vermeld in deze kast.
 • De prijzen bij de artikelen in deze kast zijn adviesprijzen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
 • Indien het hoogste bod niet hoog genoeg is, behoud Kringloopbedrijf Rijssen-Holten zich het recht om het artikel niet te gunnen!
 • Artikelen in deze biederskast zijn uitgezonderd van alle kortingsacties.
 • De bieder verplicht zich bij het uitbrengen van een bod, het artikel te betalen en binnen 1 week op te halen!

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

De kringloop toppers

Ben Bulters

Bedrijfsleider