Inleveren & ophalen

Gemak van de kringloop

Tijdens openingsuren van ons inbrengpunt kunt u bruikbare goederen, bestemd voor de kringloop, inleveren bij ons inbrengpunt. Dit inbrengpunt is gevestigd op het terrein van het gemeentelijk afvalbrengpunt. U heeft voor deze bruikbare goederen géén afvalpas nodig. Helaas kunnen wij om logistieke redenen geen goederen aannemen in onze winkel.

Mocht de beheerder beslissen dat het artikel toch niet bruikbaar is, dan kan dit op vertoon van een geldige afvalpas direct worden gestort op het gemeentelijk afvalbrengpunt.

Sinds 2 november 2013 beschikken wij ook over een aanhangwagen die u voor een klein bedrag kunt u huren. Hiermee kunt u uw aangekochte goederen zelf naar huis brengen, maar ook uw overtollig huisraad naar ons vervoeren om in te leveren. Voordeel is dat u niet afhankelijk bent van onze bedrijfsplanning, maar zelf het tijdstip kunt bepalen om uw goederen bij ons te brengen. De kosten voor het huren van deze aanhangwagen bedragen 15 euro voor een dagdeel of 25 euro voor een hele dag.

Ophalen

Heeft u huisraad over, maar bent u niet in de gelegenheid om dit bij ons langs te brengen? Wij kunnen dit ook bij u ophalen. Bel ons voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Wie zijn wij?

De kringloop toppers

Ben Bulters

Bedrijfsleider