Inleveren & ophalen

Gemak van de kringloop

In Rijssen kunt u tijdens de openingsuren van het Afval Breng Punt ook terecht bij het inbrengpunt van Kringloop Rijssen-Holten, voor het inleveren van goederen. Hiervoor heeft u géén afvalpas nodig, als u aangeeft dat u spullen voor de Kringloop Rijssen-Holten heeft af te geven. Uw goederen, zoals lampen,  boeken, textiel, kleding en kleingoed kunt u inleveren in de grijze bakken op het terrein Afval Breng Punt. Wij nemen geen goederen aan in de winkel.

Als  uw goederen niet geschikt zijn voor onze winkel, kunt u deze alsnog tegen stortkosten (dan heeft u wel uw pasje nodig) inleveren op het Afval Breng Punt (een medewerker zal u hierin verder helpen).

Op de woensdagochtend halen wij in Rijssen en Holten gratis goederen op, die bestemd zijn voor onze kringloop. U belt en wij rijden. Mocht de chauffeur toch beslissen dat het artikel niet bruikbaar is, dan kunnen wij het alsnog meenemen, echter dan vragen we wel transportkosten en de stortkosten. Dit gaat altijd in overleg. Op de woensdag kunnen ook gekochte goederen bij u thuis bezorgd worden, tegen bezorgkosten.

Wij zijn ook in het bezit van een aanhanger die u kunt gebruiken om zelf uw goederen bij ons te brengen, of als u iets gekocht heeft, deze zelf naar huis te brengen. Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van onze bedrijfsplanning, maar zelf het tijdstip kunt bepalen om uw goederen bij ons te brengen.

 

Ophalen

Heeft u huisraad over, maar bent u niet in de gelegenheid om dit bij ons langs te brengen? Wij kunnen dit ook bij u ophalen. Bel ons voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Wie zijn wij?

De kringloop toppers

Ben Bulters

Bedrijfsleider